Aftereightkage

 
12-05-2011
Konditorkager

Antal: 4 



1 brev chokolademousse-pulver (Dr. Oetker)
1½ dl mælk
1½ dl fløde
20 after eight plader
2½ spsk. groftdelte ristede hasselnøddekerner
5 stk. chokoladeblade eller anden chokladepynt
evt. 10 ananaskirsebær

Pisk moussepulveret med fløde og mælk og lad moussen hvile koldt i ca. 20 minutter, til den er stivnet.

Nu opbygges kagen som følger: Stil 2 after eight plader på kanten og hold dem vinkelret på hinanden. Læg derpå en skefuld chokolademousse i vinkelen således, at den holder pladerne på plads. Sæt endnu en plade på og fyld lidt mere mousse på og sæt til sidst den sidste plade på. De 4 plader står nu som en kasse. Kassen fyldes helt op med mousse. Drys ristede nøddekerner på og stik chokoladepynten i og dekorer til sidst tallerkenen med ananaskirsebær.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)