Avocadosuppe med kylling

 
10-05-2008
Fjerkræsupper



3 avocadoer
3 spsk.citronsaft
1 porre
2 fedhvidløg
1 bdt.dild
1 l.hønsebouillon
1 dl.creme fraiche 18 %
evt. salt og peber
2dl.kogt kyllingekød
Skær kyllingekødet i strimler og lun det i lidt af bouillonen.

Del avocadoerne på langs og tag stenene ud, dryp snitfladerne med citronsaft, så kødet ikke bliver mørkt, tag frugtkødet ud med en ske og mos det i en blender eller med en gaffel.

Blend eller snit, meget fint, porre, hvidløg og dild, gem lidt dild til pynt. Varm hønsebouillonen i en gryde, kom avocadomos og creme fraiche i, smag til med salt og peber, varm suppen op til lige under kogepunktet, den må ikke koge.

Server i varme suppeskåle. Kom en god spsk. kyllingekød i hver portion og drys evt. med hakket dild.

Tips:

Server lun flutes til. Hver portion kan også tilsættes en spsk. rejer.





 
 
Find information om: guide guiden mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)