Chokoladebiscotti (fedtfattig)

 
12-05-2011
Småkager

Antal: 45 stk.



250 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
25 g. kakao
250 g. rørsukker
1 tsk. vaniljesukker
1 appelsin skal heraf
2 æg
1 æggeblomme
100 g. mandler

Pensling:
1 æg
Bland hvedemel, bagepulver, kakao, sukker, vanilje og appelsinskal. Lav en fordybning i midten og kom 2 hele æg samt æggeblomme i. Rør det hele godt sammen.

Tilsæt mandler, ælt dejen sammen og del den i to. Tril to pølser på ca 25 cm.

Læg dem på en bageplade med bagepapir og tryk dem lidt flade.

Pensl kagerne med det sidste æg og bag dem ved 180 grader C i ca 35 minutter.

Tag kagerne ud, afkøl og skær dem i skiver på skrå. Læg kagerne på bagepladen og bag dem igen, til de er sprøde og tørre, ved 150 grader C i ca 10 minutter.

Opbevar evt. kagerne i en lufttæt beholder. 





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)