Chokoladehorn

 
11-05-2011
Horn



100 g. smør
1,5 dl. mælk
1 æg
½ tsk. salt
1 tsk. sukker
50 g. gær
7 dl. hvedemel
200 g. chokolade
Smørret smeltes og hældes i røreskålen.

Mælk, æg, salt og sukker kommes i.

Gæren smuldres og røres i, og melet kommes i lidt efter lidt.

Dejen æltes og deles i to, og hver del rulles ud til en cirkel, der deles i otte trekanter.

Der lægges et stykke chokolade på hver trekant, der bagefter rulles sammen mod spidsen.

Hornene hæver på en plade i ca. 20 minutter og bages ved 225 grader i 12-15 minutter.

Når hornene er kølet af, skal de pyntes med glasur af flormelis rørt op med vand.

Hornene kan med fordel lunes før servering.





 
 
Find information om: madopskrifer guide mad guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)