Fiskesuppe

 
16-10-2010
Supper



1 fl. hvidvin
1 kg muslinger
50 g soltørrede tomater
½ l god fiskefond
½ 1 piskefløde
500 g torskefilet (eller anden fisk) i store tern
1 porre
2 gulerødder
Sæt hvidvinen til at koge i en gryde. Rens muslingerne, og damp dem i vinen, til de har åbnet sig. Tag dem op, og pil muslingerne ud af skallerne. Kom finthakket soltørret tomat, safran, fiskefond og fløde ved. Lad suppen koge ind, til konsistensen er god og smagen koncentreret. Skær porre og gulerødder i tynde strimler og kom dem i suppen. Tilsæt fisken, og lad suppen trække på kogepunktet ca. 5 minutter. Tilsæt muslingerne, og server suppen rygende varm.

Bedømmelse: 5.00 af 10





 
 
Find information om: madopskrifer guiden mad guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)