Fyldte peberfrugter

 
14-05-2011
Hakket oksekød



500 gr. hakket oksekød
80 gr. revet ost
3 peberfrugter
2 tomater
1 fed hvidløg
1 æg
Frisk hakket Basilikum
Salt
Peber

250 g. ris
5 dl. vand
salt

Dressing:
500 gr. Fromage frais
Sennep
Frisk hakket basilikum
salt peber
Skær peberfrugten midt over og rens den for "sten" og fjern stilken.

Bland:

500 gr. hakket oksekød,
æg
50 gr. revet ost
1 fed hvidløg
Frisk hakket Basiliikum
Salt
Peber

og fyld peberfrugterne med blandingen

Skær tomaterne i skiver og læg dem oven på kødet.

Sæt peberfrugterne i et ildfast fad og sæt det i ovnen i ca. 25-35 min, ved 200 grader "varmluftovn", når der er 10 min. tilbage drysses resten af osten over peberfrugterne.

Dressingen blandes og risene koges.





 
 
Find information om: guide madopskrifer mad guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)