Grønsagstærte

 
07-05-2011
Tærter (forretter)



Dej:
1 dl gramsemel
2 spsk. hvedemel
1 spsk. olie
3 spsk. koldt vand
? tsk. Salt

Fyld:
2 æg
2 spsk. hytteost
1 dl skummetmælk
25 g mager ost
1 tsk. salt
peber
Grønsager efter eget valg f.eks. broccoli, champignon, tomat, porer eller løg. Damp eller sauter grønsagerne så de mister lidt vand. Derved bliver tærten mindre smattet. Grovere grønsager som gulerødder kan forkoges.

Slå dejen sammen og lad den hvile i køleskab i ca. 1 time. Rul dejen ud eller tryk den ud i formen. Prik dejen med en gaffel for at undgå hævning. Bag 10 min ved 200C. Pisk ingredienserne til fyldet undtagen grønsagerne. Læg grønsagerne i tærten og hæld æggemassen over. Drys tærten med ost og bag den i ovnen i 30- 40 min. ved 200C midt i ovnen.





 
 
Find information om: madopskrifer mad guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)