Pasta med svampesauce

 
07-05-2011
Pasta (forretter)



100 gr. frisk pasta per pers.
1.5 kg. champignon
3 dl. mælk
100 gr. smør
1 mellemstort løg
1/2 dl. olie
1 hvidløgsfed
100 gr. frisk parmesanost
Steg halvdelen af løget gyldent i lidt olie og smør det med hvidløgsfeddet.
Tilsæt champignon, der er snittet.
Smag til med salt og peber og steg det let.

Når det er mørt blendes det og tilsættes mælk og reven ost.

Steg den anden halvdel af løget og tilsæt champignonhovederne der er skåret i fine skiver.

Kog pastaen "al dente".

Hæld svampesaucen over og rør det igennem over varmen.

BedÝmmelse: 7.00 af 10





 
 
Find information om: guide madopskrifer mad guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)