Rejecocktail

 
07-05-2011
Fiske forretter



150 gram pillede rejer
150 gram asparges
ca. 1/4 Icebergsalathoved
1 bundt dild

Marinade:

ca. 3 spsk. olie
ca. 1 spsk. citronsaft
1/2 tsk. revet løg
1/4 tsk. mild paprika
Salt
Peber

Dressing af:
75 gram mayonnaise
1 dl. ymer
1 spsk. koncentreret tomatpure
1/2 fed knust hvidløg
nogle dråber citronsaft
1/4 tsk. mild paprika
salt og peber
Aspargesen skrælles de og skæres herefter i 3 cm. lange stykker.
Kom dem i saltet vand i 5 minutter. Herefter hældes vandet fra og asparges sættes til afdrypning. Hvis der anvendes asparges fra dåse, sættes disse til afdrypning. Snit salaten meget fint. Klip dilden fint.

Pisk ingredienserne til marinaden samme. Bland forsigtigt rejer, asparges og dild i marinaden.

Fordel grøn salat i et portionsglas. Glasset skal være ca. ? fuld af salat. Fordel rejesalaten over. Pynt med kviste af frisk dild.

Dressing : Rør alle ingredienserne sammen. Smag dressingen godt til. Server til rejecocktailen sammen med fl?te

BedÝmmelse: 6.00 af 10





 
 
Find information om: madopskrifer guide guiden mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)