Risgrød med frugt og grønt (glutenfri)

 
13-05-2011
Babymad



1 dl rismel,
3-4 dl vand (afhængig af tykkelsen)
1 dl modermælk el. modermælks erstatning
3-4 svesker, figner el. dadler (for fordøjelsen)
6 stk grønne bønner fx fra frost
1 lille gulerod
½ frugt fx pære, æble, en ring ananas eller lidt mango
4-6 tsk god olie fx øko. ekstra jomfru kokosolie (4-6 tsk afhængig af hvor store portionerne skal være. 1tsk per dl.)
Hæld vand, mælk og rismel i en gryde og kog 2 min.

Skær frugt og grønt i små stykker og kog ca. 10 min i en kasserolle i lidt vand.

Hæld vandet fra, men gem det. Blend det med olien til mos og bland den i risgrøden.

Ønskes det tyndere i konsistensen hældes lidt af grønsag/frugtvandet i.

Hæld det i små portionsbøtter og frys det ned. Tag hver aften det nødvendige antal op til næste dag.





 
 
Find information om: madopskrifer mad guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)