Tomatlasagne

 
24-03-2011
Hovedretter (vegatar)



1 pk.lasagneplader
1 kg.modne tomater
5 fedhvidløg
150 g.revet fåreost eller Svendbo ost
olivenolie
salt
peper
De modne tomater skæres i tykke skiver og steges hårdt, men kort på en pande til de er dampet af, men ikke smattede ( pas på - det går stærkt.) Tag tomatskiverne af panden og krydr dem med hvidløg, reven ost samt salt og peper.



Lasagne-pladerne koges møre og lægges herefter lagvis ( begynd med lasagne-pladerne) med de krydrede tomatskiver i et smurt, ildfast fad. Hvert lag dryppes med olivenolie. Det sidste lag skal være tomatskiver. Drys med resten af osten.



Sæt fadet i ovnen - 180 grader til lasagnen er gennemvarm - ca. 20 min.

Bedømmelse: 7.00 af 10





 
 
Find information om: madopskrifer guiden guide mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)