Vegetarisk lasagne

 
24-03-2011
Hovedretter (vegatar)

Antal: 4



100 g. olieven
100 g. fetaost
100 g. hytteost
½ dl. chillisauce
2-3 dl. grøntsagsbouillon
3 løg
1 spsk. olivenolie
1 tsk. tørret basilikum
10-12 lasagneplader
250 g. forkogt hel spinat
Reven ost til gratinering
Kom oliven, fetaost og hytteret i en blender eller hak det fint sammen med en kniv.

Tilsæt chillisauce og spæd med bouillon.

Hak løgene og svits dem i olivenolien.

Kom lidt af løgene i bunden af et ovnfast fad og bland resten af løgene i oliven- og ostemassen.

Krydr med basilikum.

Læg et lag lasagneplader over løgene i fadet. Dæk med et lag spinat og derefter et lag oliven- og ostemasse.

Læg plader, spinat og oliven-ostemasse i tre lag og afslut med lasagneplader.

Dæk formen med folie og gratiner den i ovnen ved 250 grader i ca. 40 min.

Riv osten og strø den over lasagnen.

Gratiner den yderligere i 10-15 min uden folie.

Tips:

Anvend gerne grønne lasagneplader som indeholder spinat.
De passer til retten og er sunde og ser festlige ud.





 
 
Find information om: mad guiden guide madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)