1 - 10: Nyeste Dessert
 
Madopskrifter
 
Mokka-chokoladefromage
(Madopskrifter > Fromage)


4 blade husblas 1 dl. vand 1½ tsk. pulverkaffe 100 g. mørk chokolade 3 spsk. florsukker ½ l. piskefløde Pynt: Mokkabønner ...
Madopskrifter
 
Frugtcoulis
(Madopskrifter > Coulis)


300 g bær efter eget valg Flormelis efter smag...
Madopskrifter
 
Hindbærcoulis - Hindbær coulis
(Madopskrifter > Coulis)


500 g frosne hindbær 50 g flormelis ...
Madopskrifter
 
Guf til is
(Madopskrifter > Dessert tilbehør)


4 æggehvider 4 spsk. sukker Jordbærsaft Rødfrugtfarve ...
Madopskrifter
 
Appelsin is
(Madopskrifter > Yoghurtis)


3 æggeblommer 60 g. sukker 2½ dl. yoghurt naturel 1 dl. appelsinsaft 2 tsk. reven appelsinskal 50 g. mørk chokolade 1/4 l. piskefløde 3 æggehvider ...
Madopskrifter
 
Ananas sorbet
(Madopskrifter > Sorbet)


Sukkerlage: 1/2 liter vand 300 gram sukker 2 modne ananas ...
Madopskrifter
 
Italiensk mælkeis
(Madopskrifter > Is på ismaskine)


6 Æggeblomme, pasteuriseret 170 gram Sukker 8 dl. Sødmælk 1 vanillestang...
Madopskrifter
 
Jordbær granita
(Madopskrifter > Granite)


400 g. friske eller frosne jordbær 75 g. sukker 4 spsk. citronsaft 1 dl. vand 2 1/2 dl. piskefløde ...
Madopskrifter
 
Grund-gelato
(Madopskrifter > Iscreme)


8 ægge blommer, pasteuriserede 120 g. sukker 2½ dl. sødmælk 2½ dl. piskefløde ...
Madopskrifter
 
Chokolade islagkage
(Madopskrifter > Islagkage)


Parfaitis 4 ægge blommer 1 25g. sukker 1 stang vanille ½ l. fløde 1 makron bund 2 spsk. rom 100 g. smeltet chokolade ...





Bolsje
Et bolsje (britisk eng. boiled sweet) er et hårdt stykke sukkerbaseret slik, der er tilsat smags- og evt. farvestoffer. De kan være massive eller fyldte og findes i mange størrelser og former. Større bolsjer kendes som "hold...

Hvis du har du materiale til katagorien "Dessert" så indsend det til os. Hovedkategori: Madopskrifter



Dessert tilbehør Grød Kold dessert Slik Varm dessert