|
|
|
|
1 - 3: Nyeste Y
|
|
|
|
|
|
|
|
Yoghurt
(Madleksikon > Y)
|
|
Yoghurt er surmælksprodukt. Det fremstilles af (homogeniseret) sødmælk fra ko, får eller ged, standardiseret til et fedtindhold på ca. 3,5%. Mælken varmebehandles og podes med Lactobacillus bulgaricus og Streptoco...
|
|
|
|
Fedtfattig form for ymer. Fedt: 1,5-1,8 procent. Anvendelse: Morgenmad, desserter, mellemmåltid, dressinger og bagning. Frysning: ikke velegnet. ...
|
|
|
|
Yams også kaldet cassava. En stivelsesholdig knoldfrugt der dyrkes i troperne. En rod kan opnå en vægt på op til 14 kilo. Roden koges og stampes og gæres evt., før den spises. Der findes giftige stoffer i den r&ar...
|
|
Hindbærgrød500 g hindbær
1/2 liter vand eller ribssaft
75-125 g sukker
4 spsk. Ideal jævning A
1 tsk. Vanila
...
Hvis du har du materiale til katagorien "Y" så indsend det til os. Hovedkategori: Madleksikon
|
|
|
|