Æggekage med bacon

 
07-05-2011
Brunch

Antal: 4



8 skiverbacon
8æg
2 tsk.maizena
1? dl.mælk
1 tsk.salt
peber
3tomater
2 spsk.purløg
Steg baconen sprød på en tør pande. Læg det til afdrypning på et stykke fedtsugende papir eller køkkenrulle.
Pisk æggene sammen.
Udrør maizena i mælken og tilsæt det æggene sammen med salt og peber.
Pisk det let sammen.
Varm en pande med lidt olie og hæld æggemassen på panden. Det går lettest på en teflonpande. Steg æggekagen, indtil æggemassen er stivnet, ved lav varme. Løft af og til op i æggemassen med en paletkniv af træ.
Skær tomaterne i skiver og fordel dem over æggekagen sammen med sprødstegt bacon og klippet purløg. Server æggekagen med rugbrød.

Bedømmelse: 7.16 af 10





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)