Ananasbudding med jordbær

 
11-05-2011
Budding

Antal: 4 



3¾ dl. ananassaft
1 1/4 dl.vand
3 spsk. sukker
4 spsk. eventyr buddingpulver
1 helt æg

Fyld:
1/4 kg. friske eller frosne jordbær
3 spsk. flormelis

Pynt:
1 dl. piskefløde, pisket til skum
1 tsk. vanila
Ananassaften blandes med vand, til der er 1/2 liter.

Sukker, buddingpulver og lidt af saften røres sammen.

Et helt æg piskes i.

Resten af saften bringes i kog.

Jævningen piskes i.

Buddingen gives et opkog og fyldes i en randform, der er skyllet i koldt vand.

Når desserten er helt kold, løsnes den i kanten med en kniv og vendes ud.

I midten lægges letsødede jordbær og i kanten sprøjtes flødeskumstoppe.

Vanila drysses over.





 
 
Find information om: guiden madopskrifer guide mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)