Ananasfromage

 
11-05-2011
Fromage

Antal: 4 Pers.



4 æg, delte
4 spsk.sukker
6 bladehus blas
2 dl. ananassaft
1 spsk. citronsaft
1 dl. piskefløde, pisket til skum
evt. ananasstykker

Pynt:
1 dl. flødeskum
ananas stykker
Æggeblommer og sukker røres godt. Husblasen udblødes i koldt vand, tages op og smeltes over damp.

Ananassaft og citronsaft blandes i. Opløsningen hældes i æggeblommerne. Der røres deri nu og da, til det begynder at blive jævnt.

Da vendes flødeskum og stiftpiskede æggehvider forsigtigt deri. Eventuelle ananasstykker tilsættes til sidst, når fromagen kan “bære”.

Fromagen hældes op og stilles koldt. Pyntes med flødeskum og ananasstykker.





 
 
Find information om: guide madopskrifer guiden mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)