Avocado med krabbekød

 
12-05-2011
Forretter (fedtfattig)



1 avocado
120 g. krabbekød fra ds (Drænet vægt)
2 stilkeblegselleri
6 radiser
1 skalotteløg
3 spsk. citronsaft
3 spsk. estragoneddike
Salt
Peber
Salatblade

Dressing:
0.5 dl. kærnemælk
1 æggeblomme
1 tsk. tomatpure

Pil avocadoen og skær kødet i terninger. Kom det i en skål.

Fjern "flipstiverne" fra krabbekødet, skil det med en gaffel. Kom det i skålen med hakket blegselleri, radiseksiver og finthakket løg.

Tilsæt eddike, citronsaft, salt og peber. Pisk dressingen sammen.

Læg små salatblade (eller snittet salat) i 4 glasskåle. Fordel fyldet over og læg 1 skefuld dressing øverst.





 
 
Find information om: madopskrifer mad guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)