Bacon-æggekage

 
22-07-2012
Æggekage

Antal: 4



12–15 skiver bacon, 2–3 mm
Smør til stegning
12 bægre pasteuriserede hele æg uden skal
15 spsk fløde 13 %
Purløg
Salt
Peber
Steg baconskiverne lysebrune og sprøde i en lille smule smør.

Pisk æg let sammen med fløden, tilsæt lidt salt og peber efter smag.

Hæld æggemassen på panden og bag æggekagen ved jævn varme, løft med
en paletkniv ind under æggekagen, der hvor den er begyndt at stivne, og
stik evt. mere smør ind under æggekagen, så den ikke brænder på.

Så snart at æggekagen er bagt - overfladen må godt se ”våd” og blank ud,
da æggekagen er bedst, når den ikke er for fast – tages panden af varmen.

Æggekagen pyntes med bacon og purløg.

Serveres med brød.

Bedømmelse: 7.70 af 10





 
 
Find information om: mad guiden madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)