Boller i karry

 
13-05-2011
Grundopskrifter



500 g medisterpølse (rå)
2 l vand
2 dl svindebouillon
50 g margarine
2-3 tsk karry (efter smag)
30 g hvedemel
8 dl kødbollevand
240 g ris
Bring vandet i kog, tilsæt bouillon-terningen. Pres små kødboller ud af medisterpølsen og ned i vandet.

Risene tilberedes som anvist på emballagen.

Lad kødbollerne koge i ca. 15 min. Tag dem op og hæld vandet i en skål. Smelt margarinen og drys karry i og lad det svitse lidt.

Drys melet over og rør til det er helt opsuget. Hæld lidt kødbollevand ved under konstant piskning.

Tilsæt resten af det afmålte kødbollevand. Lad sovsen småkoge i 5 min.

Smag til med salt og peber. Vend til sidst kødbollerne i sovsen.





 
 
Find information om: guiden mad madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)