Brocollitærte

 
24-03-2011
Tærter (vegatar)



1 pk. Maizena tærtedej
1 dl. lunkent vand
1 bdt. brocolli
1 gulerod
3 æg
2 dl. fløde
150 g. reven ost
Hæld posens indhold i en skål sammen med 1 dl. lunkent vand.
Ælt dejen jævn.
Rul dejen ud og læg den i en tærteform.

Kog broccolistykker samt gulerodsskiver i letsaltet vand i 2 min.
Lad broccolistykker og gulerodsskiver dryppe godt af.

Fordel broccolien og gulerødderne i tærteformen.

Pisk en æggemasse bestående af 3 æg og 2 dl. mælk eller fløde sammen.
Hæld æggemassen over tærtefyldet og krydder med salt og peber.
Drys evt. lidt reven ost over.

Bag tærten i ovnen i 35 min ved 200 grader.





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)