Burger

 
07-05-2011
Fastfood



640 gr. hakket oksekød
1 stort løg
1 fed hvidløg
2 spsk worchestershire sauce
salt og peber
Burgerboller
iceberg salat
2 bøftomater
miracelwhip
syltede hakkede agurker
sennep og ketchup
Løget hakkes fint og hvidløget presses. Løg, hvidløg og worchestershire sauce tilsættes oksekødet.
Det krydres med salt og peber.
Kødet formes i 4 bøffer a 160 gr, der steges på grillen (eller pande hvis man ikke har grill).
De skal cirka have 20 min, ialt.
Kort før bøfferne er færdige på grillen, flækkes burgerbollerne og ristes ligeledes på grillen. Når bollerne er ristet, tages de af grillen og smøres med miracelwhip. Der lægges et salatblad på bollen, herefter lægges bøffen på salatbladet, der kommes en skive tomat ovenpå, de syltede hakkede agurker kommes på og der kommes sennep og ketchup på.

Bedømmelse: 6.42 af 10





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)