Chili con carne

 
22-05-2010
Mexicanske opskrifter

Antal: 4



500g magert hakket oksekød
500g magert hakket svinekød
2 ds. røde kidney bønner i chili-sauce
2 ds. hakkede tomater
2 stk. store løg, hakkede
1 stk. grøn peber, hakket
3 fed hvidløg, maste
3 skefulde "chili powder"
1 skefuld "crushed red pepper"
2 skefulde sukker
3 skefulde hvidvins eddike
1 theske "cumin ground"
Man tager en 5 liter gryde, og heri bruner man kødet. Tilsæt de hakkede løg, bønnerne tomaterne begge med saft, den grønne peber, hvidløgene, "chili powder", "crushed red pep-per", sukker, eddike og "cumin".
Læg løg på, og retten småkoge i ? time, rør af og til i den, for at forhindre at den brænder på.
Server den i små suppetallerkner med "cheddar cheese" og chream fraice på toppen.

Bedømmelse: 8.00 af 10





 
 
Find information om: mad guide madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)