Chili dogs

 
11-05-2011
Natmad

Antal: 4 



3 spsk. majsolie
1 knust fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
½ tsk. sennepspulver
1 spsk. worcestershiresauce
Salt 1/4 tsk
4 stk. frankfurtere
60 gr. blødt smør
1 løg i skiver
1 tsk. chilipulver
1 spsk. koncentreret tomatpure
1 spsk. malteddike
1 spsk. lyst brun sukker
4 stk. store hotdog brød
Hakket forårsløgblade
Opvarm 2 spsk. olie i en gryde.

Tilsæt løg, hvidløg og chilipulver og svits i 2 minutter.

Afdryp og tilsæt tomaterne og skær dem op med en kniv. Tilsæt tomatpure, sennep, eddike, worcestershiresauce, sukker og salt.

Hvis du bruger bønner skal de tilsætes nu og lad det koge i yderligere 5 minutter. Rids imens frankfurterne på begge sider med passende afstand mellem snittene.

De pensles med resten af olien og grilles under hyppig venden til de er brune.

Skær brødene op uden at skære helt i gennen.

Åben dem og smør dem.

Anbring frankfurterne i brødene og løg nogle løgringe langs hver enkelt.

Hæld saucen over frankfurterne, drys med hakket forårsløg og pynt evt. med karse.





 
 
Find information om: guiden guide madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)