Forside
>
Madopskrifter
>
Bageopskrifter
>
Kager
>
Kager i form
>
Randformkage
Chocoladekage
11-05-2011
Randformkage
200 g. mel
200 g. sukker
1 tsk. vanillesukker
1 tsk. pulverkaffe
1 spsk. reven appelsinskal
3 spsk. kakao
1 tsk. bagepulver
150 g. blødgjort smør
3 æg
Glasur:
2 dl. sigtet flormelis
2 spsk. kakao
½ æggehvide
Tænd ovnen og indstil den på 175º.
Rør kagen sammen.
Hæld dejen i smurt kageform med skorsten eller randform.
Sæt den på nederste ribbe og bag 45-50 min.
Rør glasuren sammen.
Den skal være ret tyk og smørbar.
Overtræk kagen med glasuren, når kagen er kold.
Find information om: mad madopskrifer guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)