Chokoladekage

 
22-05-2010
Kager



250 gram sukker
2 æg
1,5 dl mælk
225 gram hvedemel
2 tsk vanillesukker
2 spsk kakao
2 spsk bagepulver
150 smeltet smør
Sukker og æg piskes. Mel, vanillesukker, kakao og bagepulver blandes hældes skiftevis med mælken i æggemassen. Til sidst røres det smeltede smør i.

Bages ved 190 grader ved 20-25 min på nederste rille i ovnen.
Lad kagen køle af og lav glasuren af følgende:

100 gram smør
5 spsk kaffe
2 spsk kakao
1? tsk vanillesukker
75 gram kokosmel
200 gram flormelis

Alle ingredienser varmes i en gryde og smøres på, når kagen er kold.

Bedømmelse: 7.80 af 10





 
 
Find information om: guide guiden mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)