8 blade husblas 6 æg 9 spsk. sukker Skal af 1½ citron 2 cl. citronsaft
Pynt: flormelis fint revet citronskal lidt flødeskum
Bind pergamentpapir om en lille souffleskål så der bliver en krave der er 6 cm højere end skålen.
Husblas udblødes i koldt vand.
Del æggene og pisk blommer og sukker til det er tykt og skummende.
Tilsæt den revne citronskal og halvdelen af citronsaften.
Knug husblas fri for væde og smelt den over vandbad eller i micro-ovn og tilsæt resten af saften så den bliver håndvarm og rør i en tynd stråle i æggemassen.
Pisk hvider stive og fold dem forsigtigt i ( Når den begynder at tykne).
Massen hældes i de små skåle og stilles i køleskab til den stivner.
Papiret fjerne og soufflerne pyntes med et tyndt lag formelis og fintstrimlet citronskal.
Giv flødeskum til.
Find information om: guide guiden madopskrifer mad (Hovedkategori: Madopskrifter)