Cookies

 
07-05-2011
Småkager



100 g. brun farin
100 g. sukker
125 g. blødt smør
1 vanille stang
1 æg
1 tsk. bagepulver
150 g. hvedemel
1 tsk. groft salt
ca. 65 g. mandler eller hasselnødder
175 g. mørk chokolade
Tænd ovnen på 175 grader C.

Rør brun farin, sukker og blødt smør sammen i en skål.

Flæk vanillestangen, og skrab kornene ud med spidsen af en lille kniv. Rør vanillekornene i smørblandingen.

Slå ægget ud, og rør det i.

Bland mel, bagepulver og salt sammen i en skål. Rør det i dejen.
Hak mandlerne. Hak den mørke chokolade i både små og store stykker. Bland chokolade og mandler i dejen.

Kom bagepapir på 2 plader.

Tril kugler af dejen, og sæt dem med god afstand på bagepladerne -kuglerne flyder nemlig ud, når de bliver bagt.

Bag en plade af gangen. Sæt bagepladen i midten af ovnen. Bag 10-11 minutter, til kagerne er lidt brune i kanten. Lad dem køle af på pladen i 7-10 minutter, til de en faste.





 
 
Find information om: guide guiden mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)