Doughnuts

 
11-05-2011
Doughnuts

Antal: 25 stk.



650 g. hvedemel
125 g. margarine
75 g. sukker
1 æg
50 g. gær
3 dl. mælk
0.5 tsk. salt
1 tsk. kardemomme
Margarinen smuldres i melet, sukker, salt og kardemomme tilsættes.

Gæren udrøres i mælken og blandes i melblandingen sammen med ægget.

Dejen æltes godt til den er smidig.

Hæver 30 min.

Dejen deles i 25-30 stykker som formes til en bolle, som man stikker en finger igennem så den bliver til en ring.

Ringene efterhæver i 15 min.

De koges i Palmin, fedt eller olie, til de er lysebrune.

Derefter lægges de på fedtsugende papir og drysses med eller rulles i sukker.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)