Fudge

 
12-05-2011
Fudge

Antal: 60 stk.



Ca. 170 g chokoladeknapper
Ca. 170 g flødeost
2 spsk mælk eller fløde
1 liter (omkring 1 kg!!) florsukker
1 tsk vanilleekstrakt
¼ tsk salt
2½ dl hakkede pecan nødder (eller valnødder)

Chokoladen smeltes over vandbad (ikke kogende). Flødeost og mælk/fløde kommes i blenderen og køres glat og let.

Florsukkeret sigtes og tilsættes gradvist, medens blenderen kører på lavere hastighed.

Den smeltede chokolade, vanille og salt blendes ind.

Nødderne røres i blandingen der fordeles i en smurt form på ca 25x25 cm.

Dækkes med plastfilm og sættes i køleskab – gerne natten over.

Skæres i tern på 3-4 cm og serveres. Der bliver omkring 60 stykker.





 
 
Find information om: madopskrifer guiden mad guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)