Grønsagslasagne

 
24-03-2011
Hovedretter (vegatar)



1 rød eller grøn peber
1 bakke champignon
2 store gulerødder
1 stor eller to små squash
1 løg
2 fed hvidløg
1 karton Mornaysauce
1 dåse hakkede tomater
bouillonterning
timian
oregano
basilikum
salt
peber
lasagneplader
Grøntsagerne rengøres og skæres i mindre stykker. Svits de hakkede løg og de knuste hvidløg, tilsæt de øvrige grøntsager og en dåse tomater. Tilsæt evt. lidt vand og en bouillonterning og krydderier. Der skal være væde ved ca. halvdelen af grøntsagerne. Når grøntsagerne er møre lægges de lagvis med mornaysauce og lasagneplader.

Varmes ca.35-40 min ved 200 grader C.

Bedømmelse: 7.50 af 10





 
 
Find information om: madopskrifer mad guiden guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)