Italiensk farsbrød

 
01-12-2011
Italiensk

Antal: ca.4-8 personer



500g oksefars
500g svinefars
2-3 æg
mel
evt. lidt mælk
1 gul pebber
1 grøn pebber
1 rød pebber
1 løg
1 håndfuld frisk persille
1 håndfuld frisk bersilikum
2-3 dl mozzerella ost
muskatnød krydderi
salt og pebber

Tilberedningstid:ca.1? time
Oksefars og svinefars blandes og røres godt sammen med æg og lidt mel, tag et stykke bagepapir på størelse med en ovnplade og spred farsen ud i en firkant, hak pebberfrugterne, løg og persille og bland det, kom det derefter på kødet i et pænt lag krydder der efter med salt og pepper, rul farsen sammen som en roulade og sættes i ovnen i ca 1-1½ time, alt efter størrelse.

Sovsen laves med fongen fra kødet og kartofelvand og evt.lidt mælk hak bersilikummen og kom det i jævn med marizenamel men ikke for tyk kom der efter salt og pebber og muskatnød i efter smag, kom forsigtig osten i lidt efter lidt(det er ikke sikkert at alt osten skal bruges.

Severes med kartofler og evt. en god flaske hvidvin.

Bedømmelse: 6.41 af 10





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)