Kalkunbryst

 
09-05-2011
Kalkun



30 g smør
1 kalkunbryst (ca. 900g)
4 dl hønsebouillon
1/4 liter piskefløde
1 tsk honning
2 spsk indonesisk sojasauce
2 tsk frisk fintrevet ingefær
1 1/2 spsk saucejævner
Lad smørret blive gyldent i en stegegryde. Brun kalkunbrystet 3 min. på hver side.
Tilsæt bouillon, piskefløde, honning, sojasauce og ingefær.

Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Vend kalkunbrystet og kog det i 15 min., til det er gennemkogt.

Tag kødet op og lad det hvile tildækket i ca. 10 min. Bring stegeskyen i kog og tilsæt saucejævner under omrøring. Kog saucen igennem ved svag varme i ca. 1 min. Smag til.

Bedømmelse: 2.66 af 10





 
 
Find information om: guide mad guiden madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)