Kanelstang

 
11-05-2011
Stang



230 g. mel
125 g. margarine
50 g. sukker
1 æg
25 g. gær
1/4 dl. mælk

Fyld:
100 g. brun farin
100 g. smør
1 tsk. kanel

Glasur:
kogende vand
flormelis

Smelt margarinen.

Bland mel og sukker.

Rør margarine, mælk og æg sammen rør gæren ud heri.

Bland det tørre med det flydende og ælt dejen godt i gennem.

Hæver tildækket på et lunt sted i 20 minutter.

Rør smørret blødt med puddersukker og kanel.

Del dejen i to.

Rulles dem ud til to rektangler.

Fyldet smøres på.

Rulles sammen som en roulade, der skæres en revne i midten ikke alt for dyb.

Sættes i den midterste ovnrille ved 200 grader C i 14 minutter.

Når den er kølet af, puttes glasur på.





 
 
Find information om: guiden mad madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)