Kiksekage

 
11-05-2011
Kiksekage



3 Æg, pasteuriseret
125 gram Kakao
200 gram Flormelis
250 gram Palmin
225 gram Firkantede vanille kiks
1 Appelsiner, skallen heraf
Æg, flormelis og kakao piskes sammen.

Palminen smeltes over svag varme og afkøles let.

Den afkølede palmin og kakaomassen piskes sammen.

Tilsæt evt. reven skal af en ikke sprøjtet appelsin.

I en bageform med bagepapir lægges nu et lag kakaomasse skiftevis med kiks.
Der skal startes og sluttes med kakaomasse.

Kagen sættes til afkøling i køleskabet, og er klar til servering.

Kagen kan varieres ved at tilsætte smag efter ønske, fx. kaffe, citron eller Grand Marnier.

Har man ikke firkantede kiks, kan de runde brækkes i nogle stykker (ikke knuses), og blandes i, hertil kan man også tilsætte nødder.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)