Kylling med ris

 
13-05-2011
Kylling



4 spsk olivenolie
100 g baconterninger
8 kyllingeoverlår
1 hakket løg
1 hakket fed hvidløg
1 mellemstor grøn el. rød chilipeber uden kerner og hakket
2 1/2 dl ris
1 ds. flåede hakkede tomater
1/2 L hønsekødsbouillon
1 tsk salt
1 spsk tørret oregano
Varm 2 spsk af olivenolien i en tykbundet gryde med låg og rist baconterningerne heri. Tag dem op og kom resten af olien i gryden og brun kyllingeoverlårene på alle sider. Drys med salt og peber efter smag og tag lårene op. Hæld fedtet fra, undtagen 3 spsk og tilsæt resten af ingredienserne under omrøring. Bring blandingen i kog, tilsæt bacon og kyllingestykker, og lad retten simre under låg i ca. 30 minutter eller til væden er absorberet. Tag kyllingestykkerne op og rør i risene. Læg kødet tilbage på risene og lad retten simre under låg et par minutter til inden severing.





 
 
Find information om: guide mad guiden madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)