Laksetærte

 
07-05-2011
Tærter (forretter)



BUND:
150 g mel
75 g smør
1 æggeblomme
2 spsk vand

FYLD:
40 g smør
4 spsk mel
1 1/2 dl mælk
1 dl kaffefløde
1 dåse laks
2 æg
Bund:
Ingredienserne blandes til en tærtedej. Rulles derefter ud, og lægges i en tærteform. Forbages i 10 minutter ved 220 grader.Mens den forbager, laves fyldet.

Fyld: Start med at hælde vandet fra laksen, og tag evt. ben fra. Smør og mel bages op, mælk og fløde blandes i. Laksen kommes i, og derefter de to hele æg. Massen smages til med salt og peber. Fyldet kommes på tærtebunden og bages færdig i 20 minutter ved 220 grader.





 
 
Find information om: madopskrifer guide guiden mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)