Leverpostej

 
08-05-2011
Buffet

Antal: 10-20 



Godt 1 kg. Svinelever el. gerne kalvelever.
Ca. 300g røget spæk
700g. bacon
2 modne advokadoer
4 store løg
4 æg
200g hvedemel og 100g fuldkorns speltmel
½ piskefløde
1 dåse ansjoer (hæld væden fra)
4 fed hvidløg
4 tsk. Allehånde
salt og peber efter smag.
250g Champignon
Lever, spæk, løg,hvidløg, bacon og champignon hakkes igennem en kød hakker, gerne 2 gange.

Det hele hældes nu op i en food processor, hvor det blandes grundigt,lad gerne maskinen "køre" i 5-6 min. Den færdige dej hældes nu op i passende forme. den skal nu bages i3 kvarter på 200 grader i almindelig ovn 180 grader i varmluft.

Tips:

Spises med groft brød med rødbeder eller noget surt. Sky, bacon, saltkød og løgringe (rødløg) er også meget velegnet.





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)