Kartoffelmos: 1 1/2 kg. kartofler 75 g. magarine ca. 2-3 dl. mælk evt.en smule kartoffelvand salt
Millionbøf: ca. 500 g. fedtfattig oksefars magarine til at stege kødet i 1-2 løg 1 ds. hk. tomater Kulør Maizena mel og vand til jævning Salt Peber
Kartoffelmos:
Kartoflerne koges godt møre uden salt. Hæld vandet fra, lad evt. 1/2 dl. være tilbage. Kom magarinen i og mos lidt. Tilsæt så mælken og pisk den god og luftig med en el-mikser. Smag til med salt.
Millionbøf:
Smelt magarinen og brun oksefarsen heri. Skær løgene i tern og tilsæt dem. Lad løgene blive lidt bløde. Tilsæt så en smule vand og de hk. tomater. Lad det hele simre lidt. Smag til med salt og peber og jævn tilsidst med maizena jævningen.
Find information om: guiden mad guide madopskrifer (Hovedkategori: Madopskrifter)