Millionbøf med kartoffelmos

 
13-05-2011
Billig mad



Kartoffelmos:
1 1/2 kg. kartofler
75 g. magarine
ca. 2-3 dl. mælk
evt.en smule kartoffelvand
salt

Millionbøf:
ca. 500 g. fedtfattig oksefars
magarine til at stege kødet i
1-2 løg
1 ds. hk. tomater
Kulør
Maizena mel og vand til jævning
Salt
Peber
Kartoffelmos:

Kartoflerne koges godt møre uden salt. Hæld vandet fra, lad evt. 1/2 dl. være tilbage. Kom magarinen i og mos lidt. Tilsæt så mælken og pisk den god og luftig med en el-mikser. Smag til med salt.

Millionbøf:

Smelt magarinen og brun oksefarsen heri. Skær løgene i tern og tilsæt dem. Lad løgene blive lidt bløde. Tilsæt så en smule vand og de hk. tomater. Lad det hele simre lidt. Smag til med salt og peber og jævn tilsidst med maizena jævningen.






 
 
Find information om: guiden mad guide madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)