Nougathorn

 
19-09-2010
Bageopskrifter



Ingredienser:
50 g. blødt smør
100 g. blød nougat
? æg
1 tsk. vanillesukker
2? dl. hvedemel
75 g. god mærk chokolade
Rør nougat og smør ensartet i en skål. Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker. Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.

Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200?. Afkøl hornene på en rist.

Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på ? min. i mikroovnen. Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Bedømmelse: 5.20 af 10





 
 
Find information om: madopskrifer guiden mad guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)