Oksekødssuppe

 
16-10-2010
Supper



25 g smør
200 g magert, hakket oksekød
2 små, hakkede fed hvidløg
3 hakkede løg
2 peberfrugter i tern
1 ds. blandede bønner i chilisauce
1 ds. koncentreret tomatpur? (ca. 70 g)
2 tsk. stødt, sød chili
2 tsk. groft salt
1 liter vand
2 spsk. lys saucejævner
1? dl syrnet fløde
flutes
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet ca. 1 min., til det smuldrer og skifter farve. Tilsæt hvidløg, rødløg og peberfrugter og svits i yderligere ca. 1 min.

Tilsæt bønner med væde, tomatpur?, krydderier og vand. Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Drys saucejævner i suppen under omrøring. Kog suppen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.

Bedømmelse: 4.50 af 10





 
 
Find information om: guiden guide mad madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)