Ovnbagt æggekage

 
20-10-2011
Æggekage

Antal: 4 Portioner



500 g kartofler
150 g strimlet skinke
2 tomater
oregano
6 æg
2 dl mælk/fløde
salt
1 knivspis cayennepeber
Kartoflerne skrælles, skæres i tern og ristes let gyldne og knap møre på panden. Vendes jævnligt. Drysses med salt og oregano og hældes i et smurt ovnfast fad.

Tomaterne skæres i kvarte og fordeles i fadet sammen med skinkestrimlerne.

Æggene piskes sammen med mælk, cayennepeber og salt efter smag. Hæld massen over fyldet og drys evt. med revet ost.

Retten bages midt i ovnen i en 220 grader C varm ovn ved 25-30 minutter.

Tips:

Retten dækkes med staniol, hvis den bliver for mørk.

Bedømmelse: 8.40 af 10





 
 
Find information om: guiden mad guide madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)