Picnic kartoffelsalat

 
21-10-2012
Picnic



Til kartoffelsalaten:

1 kg små nye kartofler
1 lille spidskål
200 g snack- eller cherrytomater

Til krydderurtedressing:

3 dl græsk agurk
Saften af ½-1 citron
1 spsk dijonsennep
2 fed knust hvidløg
Salt og friskkværnet peber
3 håndfulde persille
Skrub kartoflerne godt. Kog dem i 15-30 min. afhængig af størrelsen. Tjek om de er møre ved at stikke i dem med en spids kniv.

Hæld vandet fra og lad kartoflerne køle af.

Flæk spidskålen og fjern stokken. Snit kålen ret fint. Halver tomaterne på langs.

Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Bland dressingen med kartofler, spidskål og tomater. Drys snittede forårsløg over





 
 
Find information om: guide mad madopskrifer guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)