Picnic kyllingesalat med makaroni

 
21-10-2012
Picnic



100 g små makaroni
2 stk. kyllingebrystfilet, 280 g
4 dl hønsebouillon
500 g ærter i bælg
2 dl cremefraiche 18 %
2 spsk. let mayonnaise
1 spsk. god stødt karry
salt og peber
1 potte brøndkarse

Tilbehør: Flutes.
1. Kog makaronien som angivet på emballagen og afkøl.

2. Kog kyllingebrysterne i bouillon i 10 minutter under låg. Kasser bouillonen, og afkøl kyllingen, før den trævles i mindre stykker.

3. Bælg ærterne.

4. Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise og karry. Smag til med salt og peber.

5. Kom makaroni, kylling og ærter i en skål, og vend med dressingen. Tilsæt brøndkarsen.

6. Tag salaten med i en beholder med låg, og den er lige til at spise fra ”fadet”.





 
 
Find information om: mad madopskrifer guide guiden
(Hovedkategori: Madopskrifter)