Picnic pizzasnegle

 
21-10-2012
Picnic



Dej:
5 dl. vand
50 g. gær
2 tsk. sukker
2 dl. tykmælk (eller andet surmælksprodukt)
1 squash - fintrevet
1 spsk. salt
2 spsk. olivenolie
1 dl. durummel
3 dl. rugmel
ca. 800 g. hvedemel

Fyld:
200 g. Tomatpure (i dåser)
1 spsk. olivenolie
1 spsk. oregano
300 g. revet mozzarella
1 pk. skinke i strimler
1/2 glas grøn pesto
Udrør gæren i vandet sammen med sukkeret.

Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem.

Stil dejen til hævning i 1/2-1 time.

Tænd ovnen på 200 grader

Rør tomatpure med olie og oregano.

Del dejen i 3 stykker. Hvert stykke rulles ud til et rektangel og smøres med tomatpureblandingen.

Fordel ost og skinke på stykkerne og rul dem sammen på den lange led.

Skær skiver af rullerne og læg dem på bageplader.

Pensl med pesto og lad dem efterhæve i 10-15 min.

Bag sneglene i ovnen v. 200 grader varmluft i ca. 15 min.





 
 
Find information om: mad guide guiden madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)