Picnic sandwich med laks og dild

 
21-10-2012
Picnic



1 skive groft brød
(60 g)
30 g grøn salat
75 g varmrøget laks
2 dråber olivenolie
¼ citron
1 tomat
1 tsk. mos af soltørrede tomater
½ rødløg
1 tsk. sorte oliven
¼ bundt dild
Lidt salt
Lidt sukker
Peber
Salat af 30 g salat, 100 g gulerod, citronsaft, salt, persille
Rist brødskiverne.

Anret blade af salat på brødet, og læg stykker af fisk på.

Rør olie, revet skal og saft af citron, udkernet og finthakket tomat, hakket løg, hakkede oliven, halvdelen af dilden, også hakket, salt, sukker og peber sammen, og hæld det over fisken.

Pynt med mere dild, og server sandwich som frokost, evt. med grøn salat blandet med gulerod og dressing af citronsaft, salt og hakket persille til.





 
 
Find information om: guide guiden madopskrifer mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)