Lage:
Sukker, sennep, krydderier, karry og eddike blandes koldt. ( gem lidt eddike til at røre maizenaen op med) Lagen koges op og tilsættes melantin og maizena. Koges derefter i 10 minutter.
Fyldet:
Grønsagerne ordnes og skæres, eller pilles, i små stykker. Læg grøntsagerne i saltlage i 4 - 8 timer.
Skyl grøntsagerne. Tag lidt af lagen fra og blancher dem her i, lidt af gangen. Når alle grøntsagerne er blancheret og afkølet blandes de med den afkølede lage. Hvis der ikke er lage nok, bruges den del af lagen som grøntsagerne er kogt i.
Der efter fyldes picklesen på glas.
Tips:
Kog de forskellige grønsager hver for sig, så de alle forbliver sprøde og lækre.
Tag lidt pickles. Sigt lidt af lagen fra. Hak picklesen groft og bland den op med mayonnaise, efter behag, og du en dejlig hjemmelavet remoulade.
|