Pølsehorn

 
14-05-2011
Madpakke

Antal: 24 Stk.



500g.hvedemel
2.5dl.lunken vand
75g.smør/margarine
50g.gær
2tsk.sukker
1tsk.salt

Evt. lidt ketchup
Alm. brune eller røde pølser
1 æg eller mælk til pensling
Gæren opløses i det lunken vand og det røres rundt, derefter tilsættes resten af ingredienserne og 2/3 af melet eller det der er passende til dejen og dejen må gerne "klistre" lidt til hænderne. Dejen æltes og den stilles til at hæve i 20-30 minutter.

Dejen rulles ud på bordet med lidt mel og der skæres trekanter, pølserne skæres/klippes over i 3 lige store stykker på trekanterne kommer man evt. lidt ketchup på det gør pølsehornene lidt mere lækre, og pølserne lægges på og trekanterne rulles om pølsen, og overpå skæres nogen striber så de ser mere prof. ud.

De smøres med æg eller mælk og lægges på bagepapiret og lave i midten af ovnen i 15-20 minutter alt efter hvor brune man vil have dem på 200 C.

Smager bedst lune.





 
 
Find information om: guiden mad madopskrifer guide
(Hovedkategori: Madopskrifter)