Pølsehorn

 
07-05-2011
Fastfood

Antal: 20



75 g margarine
2 dl mælk
25 g gær
1 tsk salt
350 g hvedemel
20 cocktailpølser
Smelt margarinen, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.
Rør gæren ud i den lune væde.
Tilsæt salt og bland melet i lidt ad gange til dejen har en passende konsistens. Ælt dejen godt. Stil den tildækket til hævning i ? time.
Del dejen i 6 stykker, og rul hver del ud til en cirkel. Del hver cirkel i 4 trekanter (lagkagestykker).
Læg en pølse på og rul dejen sammen fra den brede ende mod spidsen og form til små horn.
Lad pølsehornene efterhæve i 15 minutter.

Bag pølsehornene 16 minutter ved 200 grader i den nederste halvdel af ovnen.


Bedømmelse: 9.11 af 10





 
 
Find information om: mad guiden guide madopskrifer
(Hovedkategori: Madopskrifter)