Ris ala mande

 
11-05-2011
Risdessert



Grøden:
2 dl vand
65 g grødris
½ l økologisk sødmælk
1 vanillestang

Ris a la manden:
4 dl økologisk piskefløde
2 spsk sukker
80 g smuttede og hakkede mandler
Grøden:

Vand bringes i kog, hæld grødris i og lad dem koge i 2 min.

Hæld mælken i samt vanillestangen, og skru ned på laveste blus.

Blandingen simrer under låg, husk at røre en gang imellem, det brænder nemt på.

Det koges i ca. 1 time eller til blandingen er næsten stiv, tages af varmen og afkøles helt.

Ris a la manden:

Pisk piskefløde - det må ikke blive for stift - vend fløden i grøden og tilsæt sukker og smuttede og hakkede mandler, husk at tilsætte vanillekornene fra stangen i risene.





 
 
Find information om: madopskrifer guiden guide mad
(Hovedkategori: Madopskrifter)